GEZOCHT: zangeres

Accordeon-repertoire
Steeds vaker blijkt toch weer de belangstelling voor accordeonmuziek, Jordanees repertoire en de muziek waarop onze na-oorlogse ouders feest vierden. Daarom heb ik het besluit genomen, dit te gaan aanpakken uit te gaan werken. Op semi-professionele basis en met gebruik van studiotracks.

GEZOCHT: zangeres
Ik zoek hiervoor een zangeres. Iemand die het leuk vindt om het Hollandse oer-repertoire te vertolken met begeleiding van mij (zangstem en accordeon). Het repertoire: Holland Duo (Zangeres Zonder Naam, Jordaan, enz.), met wellicht een ondeugend uitstapje naar Zydeco/Cajun music. Dus echt het ouderwetse smartlappen/levenslied repertoire.

Het gaat vooralsnog om een eenmalige klus in juni, met de bedoeling dit op semiprofessionele basis verder uit te werken. Uiteraard heb je als zangeres inspraak op het repertoire, dat we in overleg samen zullen stellen.

Welke zangeres heeft hier geweldig veel gezellige zin in?

Wat is het voorstel?
Eerstens: een relaxed babbeltje, bij jou of bij mij in de buurt. Kopje koffie erbij enzo… Gewoon een praatje, om te zien of het klikt en of we hetzelfde doel voor ogen hebben. Kunnen we altijd proberen, toch?
Tweedens: een oefensessie om te horen of de stemmen matchen en te zien of wij beiden vinden dat het kans van slagen heeft.

Wees niet bang om te reageren!
Bel mij eens, niet geschoten is immers altijd mis!

0619 722 764

PS: dit is geen contactadvertentie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[+] kaskus emoticons nartzco

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com