Justitie slaat door

Onze justitie is de weg kwijt, totaal. Is dit de prijs die de gewone man moet betalen voor jarenlange overtolerantie? Steeds vaker hoor je verhalen van politieambtenaren die over de schreef gaan. Belastingen worden nog maar weer eens verhoogd tot nu werkelijk ridicule hoogten. Er zijn oude wetten en jonge rechters die zelf niet meer begrijpen hoe het nu eigenlijk zou moeten. Interpretatie van wet en recht door onze justitie zijn zodanig wild vergroeid dat niemand met enig fatsoen zich er nog in herkent.

Erfbelasting (voorheen successierecht)
Per 1 januari 2013 betaalt u over uw erfenis (in de 1e lijn, dus kinderen) maar liefst 40% belasting. Uw vader EN uw moeder hebben er ook inkomstenbelasting over betaald. En als het boven een bepaalde ‘grens’ was, ook nog eens vermogensbelasting. Da’s 3x belasting over hetzelfde geld. Ja, Griekenland en Portugal kosten ons veel… en dat moet ergens vandaan komen.

Nederland politiestaat
De politie is op dreef. Men wordt te pas en te onpas bekeurd, aangehouden, op tv te schande gezet en men betaalt werkelijk torenhoge boetes, of dit nu gerechtvaardigd is of niet. En er is niets, maar dan ook niets wat je eraan kunt doen.
Nederland is een politiestaat geworden. Ik heb kort geleden een boete van maar liefst € 220,00 (mijn misdaad: overschrijden streep… ) keurig op tijd betaald. Maak ik – traumatisch gefocust op dat werkelijk ziekzijnd hoge bedrag – een tikfoutje en vergeet ik die vervloekte 7 euro administratiekosten. Resultaat: nog eens € 110,00 extra betalen. Ze zijn echt helemaal dol geworden in Den Haag. Intussen is het leden van het Europees Parlement toegestaan om hele dagen aanwezigheid te declareren, terwijl ze AFwezig zíjn.

Politieterreur
Een collega vertelt een verhaal waardoor zij als omstander geschokt is.
In een openbare gelegenheid wordt een man gepest door 2 vrouwelijke agentjes die zichzelf stoer vinden. De man deed niets verkeerd, bleef ijzig kalm, maar wordt gewoon getergd en reageert uiteindelijk. Resultaat: afgevoerd in de boeien. Omstanders proberen nummers te bellen: 112, 800 nummer politie, radio, tv (ja, echt!) en werkelijk nergens vinden zij gehoor. Er is geen burgerrecht meer in Nederland.

Wat kunnen we doen tegen legale terreur?
Mocht u zoiets meemaken, film het! Grijp uw slimme telefoon (Eng.: smartphone) en schiet! Ga er vervolgens niet mee naar de instanties die doof zijn voor uw verhaal, maar naar de krant of naar grote sites als Geenstijl.nl. Zoek de publiciteit. Het ‘excuus’ van Team Blik op de Weg: “…filmen in het openbaar mag, staat in de wet…”
Link: agenten belagen filmende getuige

Gelijkende Geluiden..
Op het moment dat ik dit artikel schrijf, ontvang ik een mail, interessant……
Een bericht van iemand die er net zo over denkt als ik.
Lees hier het bericht

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[+] kaskus emoticons nartzco

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com