Magic Mouse 2 laten vallen…

Magic-Mouse-2 openmaken

 

Tja, dat was dus lekker slim.

Ik laat eerst mijn oude muis vallen, koop de nieuwe en laat die ook vallen.
Maar… soms heb je gewoon mazzel.
De oude MM bleek niet kapot, maar haperde gewoon doordat de Bluetoothverbinding niet lekker zat. Heeft kennelijk toch een soort van line-of-sight nodig. Vreemd, voor Bleutooth..of heeft deze specifieke muis nou net een kort lontje met blauwe tanden?

De nieuwe muis was dus bij het enthousiast openen van de verpakking uit mijn vingers gegleden. De metalen schaal aan de onderkant verbogen, waardoor het rechtsklikken niet meer werkte. Shit….dacht ik. 90 euro naar de haaien. Winkelier Cooblue kon uiteraard niets doen met coulance voor een goede klant, dus de keuze was eenvoudig: weggooien of zelf proberen. Ik koos voor het laatste.

Met gevaar voor eigen leven en kapotte nagels de muis geopend en de verbogen metalen schaal in de bankschroef met tederheid in model teruggebogen. Het lukte zowaar; rechtsklikken ging weer. Alleen wilde de Mac nu het apparaat niet meer zien…
Shit… hebben we dat weer.

De oplossing: met draadje even koppelen aan de computer.
’t Apparaat werd herkend en na opladen werkt het ding toch een stuk prettiger dan de oude. Die nu tot reservemuis is gedegradeerd.

Ik ben toch wel erg gecharmeerd van Apple spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[+] kaskus emoticons nartzco

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com