Optreden Golfbaan Het Woold

Gisteren gespeeld voor Golfbaan Het Woold in Asten-Heusden. Eigenaren zijn de gebroeders Jan en Frans van Eijk, Jacqueline Manders.
Stukje uit de buurt voor mij… maar wel een leuke klus! Jan en Sophia van Eijk ken ik ook alweer wat jaartjes, het was op die manier dat ik hier terecht kwam. Het was voor mij de eerste keer in deze entourage, maar het gevraagde bleek een kolfje naar mijn hand: bescheiden, easy-listening muziek, met hier en daar een kwinkslagje en soms een uitschieter als men wilde dansen. Zelfs een stevige uitvoering van ‘Johnny B. Goode’ werd zeer welkom ontvangen.

Easy Sunday – gedurende de najaarsmaanden is een project gestart om voor leden in het golfrestaurant ‘Volentieri’ op zondagmiddagen van vier tot acht een paar uurtjes gezelligheid te creeëren met live-muziek.  Hier wordt haute-cuisine geserveerd tot 21:00.

 

 

En gezellig is het geworden gisteren! Onder het genot van een goed flesje wijn en wat te eten blijven gasten toch net iets langer zitten als gepland was. Wederom een tevreden opdrachtgever en publiek!

Jan en Sophia, bedankt!  :newyear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[+] kaskus emoticons nartzco

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com