Piano-entertainer

Ab Tuyp, uw gastheer aan de piano

Ab Tuyp is piano-entertainer, een musicus met grote liefde voor het vak en een rijke ervaring als pianobar entertainer en solo-artiest. Ab was negen jaar de drijvende kracht achter pianobar Night Live in Volendam.

Zijn specialiteit is het inspelen op de behoefte van het publiek. Verzoeknummers? Kom maar op! Moet het groot feest worden? Graag!

| Prijzen | Biografie

 

Niets leukers dan een tevreden klant!

Met enige trots presenteer ik onderstaande e-mail, ontvangen van Karin Twisk.

(Klik op het plaatje)
201308271118_mail-Karin-Twisk
Een tevreden klant mailt

spacer

Repertoire

Ab Tuyps repertoire is veelzijdig, maar spitst zich toe op rock and roll en Hollandse feestmuziek. Eerst een sfeervol achtergrondmuziekje, dat steeds gezelliger wordt. Afhankelijk van de wensen en sfeer kan het uitlopen in een denderend rock ’n roll feest, afgewisseld met Hollandse feestmuziek. Kortom: alles voor jong en oud! Superswingende dansmuziek, rock ’n roll waarbij je niet meer stil kúnt blijven zitten, kunstig afgewisseld met gezellige meezingers. Ab maakt uw feest tot een blijvende herinnering!

Ab doet het zelf

Op piano en keyboards speelt en zingt Ab Tuyp, net zoals Billy en Elton dat doen. Een eigen geluidsinstallatie gaat standaard mee, geschikt voor zalen met een capaciteit tot 300 personen. ‘Unplugged’ ballads (zang en piano) en full flash dansmuziek: reuze gezellig!

De microfoon is vrij

Ab probeert zijn publiek ‘mee’ te krijgen. Op onnavolgbare wijze weet hij de aanwezigen in beweging te krijgen met muziek. Karaoke? Kom naar voren en zing mee! Verzoek? Roept u maar, Ab speelt zowat alles met u mee!

Wilt u een mooi feest? Uw muzikant wil dat ook!

Kortom: Ab is ‘ the best man arround’ om uw feest of evenement op een minder alledaagse manier de goede kant op te helpen!

Bruiloft of diner?

Misschien een schok voor u, maar wat veel opdrachtgevers niet weten is dit: diner en feesten gaan niet samen. Met een gevuld buikje willen de meeste mensen niet naar de dansvloer, maar naar hun bedje.

Vraag Ab Tuyp als het gewoon gezellig moet worden.
Feest, dansen, knallen, swingen, polonaise? Ab Tuyp.
Bruiloft, feestje, receptie, gewoon gezellig? Ab Tuyp.
Mooie luistermuziek, easy-listening, ballads? Ab Tuyp.
Rock ’n roll? Swingen? Ab Tuyp.
Heerlijk los gaan op de dansvloer, voor leeftijdsgenoten van 8 tot 88? Ab Tuyp.


Feest, dansen, swingen, knallen, polonaise? Zoek niet verder!